Crea Colle plus

€ 3,75

Crea Colle plus

€ 3,75

Superlijm met een dunne opening waardoor de flacon ook als lijmpen kan worden gebruikt. De lijm droogt transparant op en blijft soepel na het drogen.

Collal fotolijm

€ 1,95

Collal fotolijm

€ 1,95

Semi transparante lijm op basis van natuurrubber. Snelhechtend, lijmresten makkelijk weg te wrijven. Voor verlijming van papier, karton, kurk, textiel, leer, foto's. Gelijmde voorwerpen kunnen later gemakkelijk los gehaald worden.
Let op: lijm bevat oplosmiddel en kan hierdoor kan (gelakte) voorwerpen aantasten. Fotolijm eerst uitproberen op een (onzichtbare) plaats. Dit geldt ook voor foto's.

COLWK0050 Wenskaartenlijm 50 ml

€ 2,50

COLWK0050 Wenskaartenlijm 50 ml

€ 2,50

Collall Wenskaartenlijm is een 100% zuurvrije lijm, die speciaal ontwikkeld is voor het zelf maken van wenskaarten.  Eén van de basis benodigdheden naast een schaar, liniaal, papier, snijmes, potlood etc. De lijm is zeer geschikt voor het rimpelloos verlijmen en herpositioneren van papier, karton en kaarten.

Uiterlijk:

  • Helder mat, niet zuur, rimpelloos, sneldrogend, repositioneerbaar, eenvoudig weg te wrijven

COLBB100F Boekbinderslijm

€ 3,10

COLBB100F Boekbinderslijm

€ 3,10

Collall Boekbinderslijm is een veelzijdig dikvloeibare witte lijm op waterbasis. (ook wel cacheerlijm genoemd)

Uiterlijk:

  • Dikke witte vloeistof
  • Droogt transparant op
  • Sneldrogend
  • Flexibel

Waterbestendig

Door zijn flexibiliteit is de lijm uitermate geschikt voor modelbouw voor het plakken van rails. 

Verwerking: De te lijmen materialen dienen droog te zijn. De lijm dik aanbrengen door kwasten of dompelen. Bij stofverwerking alleen het karton inlijmen.

Droogtijd: ca 1 uur

Allergenen: Bevat CMIT/MIT en 1,2-benzisothiazol-3(2H)-one. Kan een allergische reactie veroorzaken.

Geschikt voor: Vanaf 6 jaar.

Reinigen: Gereedschap kan gereinigd worden met water, alleen wanneer de lijm nog nat is. Een synthetisch wasmiddel kan eventueel aan het water worden toegevoegd. Vlekken van de lijm die zijn opgedroogd, drenken in warm water en daarna verwijderen met een borstel.