AANLEVEREN PRINTWERK

Heeft u een printopdracht? U kunt dan het bestand naar ons mailen of uw kunt contact met ons opnemen om e.e.a. te overleggen. Wij laten u dan weten wanneer uw opdracht kan worden afgehaald bij Het Kramenhuis, Brinkstraat 1, 8431 LC Oosterwolde

 

Bij Praktikus Copy- en Printservice kunt u terecht voor:

- het kopiëren en printen van uw documenten/folders/clubbladen tot formaat A3.

- het printen van uw eigen ontworpen gelegenheidsdrukwerk ( b.v. uitnodiging, kerstkaart e.d.)

- voor de afwerking zoals nieten, snijden, rillen, vouwen, perforeren, het maken van boekjes of kalenders, inbinden en plastificeren (ook A3-formaat voor bijv. placemats) zijn de benodigde apparaten in huis zodat snel wordt ingespeeld op uw wensen.

- kopieer- printerpapier (wit en gekleurd) in verschillende afmetingen en diktes.

- Heeft u zelf b.v. een uitnodiging of geboortekaartje ontworpen? Dan printen wij dit graag voor u. Kom eens langs voor informatie over de mogelijkheden.


Indien je als student een verslag of scriptie wil laten printen of inbinden tot een mooi geheel dan kan dat bij ons. Wij hebben hiervoor verschillende mogelijkheden.

Juist onze kleinschaligheid zorgt voor een hoge mate van flexibiliteit waarbij het leveren van kwaliteit en een hechte relatie met onze klantenkring hoog in het vaandel staan.

U kunt bij ons terecht voor al uw printwerk: van zwart-wit tot full colour, van geboortekaartje tot affiches. 
Daarbij kunt u er op vertrouwen dat elke opdracht, groot of klein, altijd met de grootst mogelijke zorg wordt uitgevoerd.