Let op: de verzendkosten voor Praktikus Copy- en Printservice zijn afwijkend van die van Praktikus Hobby. Bij Praktikus Copy- en Printservice geldt gratis verzending bij een orderbedrag boven € 250,00 (zie ook onze algemene voorwaarden)

 

Bij Praktikus Copy- en Printservice kunt u terecht voor:

- het kopiëren en printen van uw documenten/folders/clubbladen tot formaat A3.

- het printen van uw eigen ontworpen gelegenheidsdrukwerk ( b.v. uitnodiging, kerstkaart e.d.)

- voor de afwerking zoals nieten, snijden, rillen, vouwen, perforeren, het maken van boekjes of kalenders, inbinden en plastificeren (ook A3-formaat voor bijv. placemats) zijn de benodigde apparaten in huis zodat snel wordt ingespeeld op uw wensen.

- kopieer- printerpapier (wit en gekleurd) in verschillende afmetingen en diktes.

- Heeft u zelf b.v. een uitnodiging of geboortekaartje ontworpen? Dan printen wij dit graag voor u. Kom eens langs voor informatie over de mogelijkheden.


Indien je als student een verslag of scriptie wil laten printen of inbinden tot een mooi geheel dan kan dat bij ons. Wij hebben hiervoor verschillende mogelijkheden.

Verder kunt u bij ons terecht voor een diverse  bedrijfsformulieren.

 

In ons assortiment vindt u een aantal standaard bedrijfsformulieren. Wij kunnen deze leveren met een bedrukking in groen (standaard), blauw of zwart. 

Het is mogelijk om al bij lage aantallen GRATIS uw logo en/of adresgegevens mee te laten drukken of het lay-out aan te passen zonder dat hiervoor kosten in rekening worden gebracht.

 

Juist onze kleinschaligheid zorgt voor een hoge mate van flexibiliteit waarbij het leveren van kwaliteit en een hechte relatie met onze klantenkring hoog in het vaandel staan.

U kunt bij ons terecht voor al uw drukwerk: van zwart-wit tot full colour, van geboortekaartje tot affiches. 
Daarbij kunt u er op vertrouwen dat elke opdracht, groot of klein, altijd met de grootst mogelijke zorg wordt uitgevoerd.