In deze rubriek vindt u diverse hobbyboeken zoals:

Hobby Enzo is een tweemaandelijks glossy magazine tijdschrift dat steeds wordt uitgegeven met een wisselende Goody. Hobby Enzo belicht het kaarten maken in al zijn facetten, afgewisseld met gerichte berichten en verhalen voor de doelgroep.

 

Quick Makes bevat materialen voor 8 snelle kaarten: 8 afbeeldingen (4 designs), 16 delen designpapier (8 designs), accessoires, teksten en voorbeelden. (excl. karton.)

 

De 3D-push out boeken. Een compleet boek met 24 3D afbeeldingen die gemakkelijk uit te drukken zijn en prima aansluiten bij het bijpassend designpapier dat ook in het boek te vinden is. Met dit boek zijn de stapels kerstkaarten snel gemaakt door het boek te combineren met kaartkarton in diverse kleuren. Dit is niet alleen een makkelijk boek voor in de hobbykamer, maar ideaal om mee te nemen op vakantie of cadeau te doen.

 

Specialties is een prachtig patronenboek met 12 unieke patronen waar de 12 oplegkaarten met prachtige fantasieranden en de 4 knipvellen met paarse bloemen al aan toegevoegd zijn. Grote kaartafbeeldingen, simpele beschrijvingen, duidelijke detailfoto’s en sticker- en garenvermelding, maken dit boekwerk geschikt voor de beginnende en gevorderde hobbyist.